סיפורי הצלחה

פיצויים של 2,000,000 ₪ לערך בתביעת אובדן כושר עבודה ללקוח שעבר התקף לב ואירוע מוחי מול חברת ביטוח, לאחר שזו דחתה את תביעת הלקוח לתשלום של אובדן כושר עבודתו וטענה כי הוא מסוגל לעבוד בעבודה רגילה. לאחר ניהול התיק, הצליח עו"ד דדון משה להגיע להסכם פשרה שיקבל תוקף של פס"ד לטובת הלקוח לפיצויים של כ- 2,000,000 ₪.
פיצויים של 120,000 ₪ בתאונת דרכים קלה יחסית לתובע מול חברת ביטוח שטענה כי התאונה שעבר התובע אינה תאונת דרכים כלל וכלל. לאחר דיון הוכחות הופרכו טענותיה של חברת הביטוח ובסיומם הסכימה חברת הביטוח לשלם את הסכום אותו היה זכאי התובע לקבל עקב תאונת הדרכים אותה עבר.
פיצויים של למעלה מ- 1,500,000 ללקוח צעיר שעבר פיגוע ושבעקבותיו איבד באופן חלקי את כושר עבודתו. עו"ד דדון משה הצליח לשכנע את בית המשפט וחברת הביטוח באיבוד חלקי של כושר עבודתו לצמיתות ובכך לזכות בפיצוי הנכבד.
פיצויים של 1,350,000 ₪ לאדם שחלה במחלה ואיבד לחלוטין את כושר עבודתו. חברת הביטוח דחתה את תביעתו בטענה כי המבוטח אינו איבד את כושר עבודתו. בתביעה שהוגשה לחברת הביטוח, ולאחר ניהול הליך של גישור חזרה בה חברת הביטוח מסירובה לשלם את תגמולי הביטוח, והסכימה לשלם ללקוח פיצוי של 27,000 ₪ מידי חודש בחודשו בגין אובדן כושר עבודה.
הקודם
הבא

משרד הביטחון

תביעות אלו באות עקב שירות במערכת הביטחון לרבות שב"ס צה"ל וכדומה. המשרת בהווה או בעבר אשר מעוניין להגיש תביעה נגד מערכת הביטחון, ייאלץ להוכיח כי ישנו קשר סיבתי בין נזקים שנגרמו לו לבין שירותו. הערכאות המשפטיות הן שיקבעו אם אכן קיים קשר סיבתי שכזה, וזאת בהתבסס על חוות דעת של מומחים. על כן, הנפגע צריך להציג חוות דעת של רופאים, מידע רפואי וממצאים בכדי להוכיח קשר כזה. עורך דין מנוסה ובקיא יכול להביא מניסיונו ולהציג פסקי דין של בית המשפט העליון בכדי לבסס את הקשר הסיבתי בין הנזק לשירות הביטחוני.